07:25 27.04.2020

Обмеження в зв'язку з коронавірусом можуть бути послаблені в Великій Британії

2 хв читати
Обмеження в зв'язку з коронавірусом можуть бути послаблені в Великій Британії

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон на поточному тижні може оголосити про плани щодо скасування деяких обмежень, введених в країні через пандемію коронавірусу, повідомила британська газета Тhe Telegraph.

Як повідомлялося, Джонсон у неділю ввечері вийшов на роботу в свій лондонський офіс, хоча раніше йшлося про те, що він повернеться до звичайного робочого графіку в понеділок.

Як пише видання, в понеділок прем'єр проведе першу після одужання зустріч зі своїм штабом з питань боротьби з інфекцією.

Газета пише, посилаючись на близькі до Джонсона джерела, що глава уряду може прискорити пом'якшення карантинних заходів, які офіційно введені до 7 травня, до чого він все більше схиляється, але після консультацій із фахівцями.

Раніше повідомлялося, що Джонсон, ще перебуваючи в ізоляції у своїй резиденції після виписки з лікарні, дав вказівку своїм помічникам запланувати на понеділок зустрічі з міністрами кабінету. Вони працюють над розгортанням програми масового тестування і діагностики, щоб знизити темпи поширення інфекції і, можливо, послабити жорсткі заходи, які майже паралізували економіку країни, наголошується в повідомленні.

За даними американського університету Джонса Гопкінса, в Великій Британії, станом на 00:00 годину понеділка, зафіксовано 153 тис. 37 випадків зараження COVID-19, збільшившись за минулу добу на 4 тис. 463, і 20 тис. 732 випадки летального результату - на 413 більше, ніж добою раніше.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ексдепутата Запорізької міськради, який коригував ворожі ракети, засуджено до 15 років в'язниці

Україна і НАТО погодили план роботи на травень для активізації пропозицій до саміту альянсу у Вашингтоні - Міноборони

Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

Основна частина озброєнь із нового пакета допомоги США розміщена в Німеччині та Польщі, що прискорить її доставку в Україну - ЗМІ

В Одесі поліція ліквідувала call-центр, який видурив у громадян Чехії 5,5 млн грн

Унаслідок авіаудару по Костянтинівці на Донеччині поранені п'ятеро осіб, двоє - у важкому стані - голова ОВА

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА