07:31 27.04.2020

Кім Чен Ин живий і добре почувається - радник президента Південної Кореї

1 хв читати
Кім Чен Ин живий і добре почувається - радник президента Південної Кореї

Радник президента Південної Кореї Мун Чжон Ін спростував припущення деяких ЗМІ про те, що лідер КНДР Кім Чен Ин перебуває у важкому стані або навіть помер.

В інтерв'ю телеканалу Fox News чиновник заявив, що "Кім Чен Ин живий і добре себе почуває".

За його словами, лідер КНДР зараз у північнокорейському курортному місті Вонсан з 13 квітня, додавши, що досі жодних підозрілих переміщень помічено не було.

Раніше експерти американського сайту 38 North, який займається проблемами Північної Кореї, повідомили, що, як свідчать отримані із супутників фотографії, особистий поїзд лідера КНДР Кім Чен Ина було зафіксовано на станції курортного міста КНДР Вонсан 21 і 23 квітня.

Південнокорейське агентство "Ренхап" повідомило, що в неділю державне радіо Північної Кореї інформувало, що Кім Чен Ин в неділю передав подяку будівельникам міста Самчжіен, на церемонії відкриття якого він сам раніше був присутній.

Газета "Нодон сінмун" у понеділок повідомила про подяку, яку Кім Чен Ин направив будівельникам туристичного комплексу в Північній Кореї. Разом із тим, повідомлень про участь лідера в публічних заходах поки не надходило.

Чутки про погіршення стану здоров'я Кім Чен Ина стали поширюватися після того, як він з 11 квітня перестав з'являтися на публіці.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА