19:42 27.04.2020

Турецька Onur Taahhut відремонтує 40 км дороги Київ-Одеса - "Укравтодор"

2 хв читати
Турецька Onur Taahhut відремонтує 40 км дороги Київ-Одеса - "Укравтодор"

Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор") оголосило про намір здійснити за кошти міжнародних фінансових організацій капремонт 40 км дороги М-05 Київ-Одеса, підрядником визначено компанію Onur Taahhut Tasimacilik Insaat Ticaret Ve Sanayi AS (Туреччина) із сумою підписаного контракту EUR65,033 млн.

Як повідомило агентство у своєму Telegram-каналі в понеділок, реконструкція ділянки автодороги (км 87+442 - км 128+028) здійснюватиметься в рамках проекту "Покращення транспортно-експлуатаційного стану автомобільних доріг на підходах до м. Києва", який реалізовують на кредитні кошти Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) і Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР).

За інформацією "Укравтодору", зокрема йдеться про три об'єкти, де виконуватимуть дорожні, мостові, дренажні та інші роботи:

- км 87+442 – км 98+400 - починається зі з’їзду на м. Біла Церква, перетинає р. Рось і закінчується поблизу с. Бикова Гребля;

- км 98+400 – км 113+400 - починається поблизу с. Бикова Гребля і закінчується на межі Білоцерківського та Ставищенського районів;

- км 113+400 – км 128+028 - починається на межі Білоцерківського та Ставищенського районів і закінчується поблизу смт. Ставище.

"За результатами проведених відкритих міжнародних конкурсних торгів відповідно до принципів та правил ЄБРР, підрядником визначено компанію Onur Taahhut Tasimacilik Insaat Ticaret Ve Sanayi A.S. (Туреччина). З нею підписано контракт 20 січня 2020 року на загальну суму 65 032 906,47 євро без урахування ПДВ", - ідеться в повідомленні.

Як зазначає "Укравтодор", наразі підрядник здійснює підготовчі заходи. Активна фаза капітального ремонту ділянки розпочнеться після видачі відповідного дозволу на дорожні роботи Державною архітектурно-будівельною інспекцією.

Консультаційні послуги з незалежного нагляду здійснюватиме корейська компанія Dohwa Engineering Co., ltd.

Повідомляється також, що "Укравтодор" активно переймає досвід закупівель міжнародних фінансових установ, які ґрунтуються на високих вимогах до досвіду виконавця робіт. Усі ділянки, які виконуються за рахунок МФО в Україні, відповідають міжнародним стандартам.

"Ремонт ділянки на трасі Київ-Одеса має бути взірцевим. Моя мета – забезпечити аналогічну якість ремонтів, що фінансуються за державні кошти, у всій країні", - наводить слова голови агентства Олександра Кубракова прес-служба "Укравтодору".

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА