07:20 28.04.2020

Кличко: У вівторок ми представимо план першого етапу ослаблення обмежень

1 хв читати
Кличко: У вівторок ми представимо план першого етапу ослаблення обмежень

Мер Києва Віталій Кличко у вівторок, 28 квітня, під час онлайн прес-конференції, представить план першого етапу ослаблення обмежувальних заходів.

"О 12.00 (вівторка - ІФ) я представлю наш план першого етапу, насамперед, йдеться про зняття обмежень у роботі малого та середнього бізнесу. А також - відвідування парків, скверів та місць, де є мінімальна загроза зараження. А далі - будемо дивитися на динаміку захворюваності", - заявив столичний градоначальник в ефірі телеканалу "Україна-24" в понеділок.

Кличко зазначив, що в порівнянні з минулим тижнем, коли кількість заражених у Києві досягала майже 100 людей у деякі дні, "сьогодні цифри краще". "І ми сподіваємося, що хвороба піде на спад. І саме виходячи з такої динаміки, будемо поступово послаблювати обмеження", - сказав мер.

Він також зазначив, що спілкується з мерами інших європейських міст, цікавиться їхнім досвідом ослаблення обмежень у ситуації пандемії.

"Я спілкуюся і з мером Праги, і Берліна, Гамбурга. Цікавлюся, як там поступово починають виходити з обмежень. Але все зазначають, що загроза не відступила і в подальшому слід дотримуватися простих правил - гігієна, мити частіше руки, дотримуватися дистанції, носити захисні маски. Це обов'язкові заходи, треба виконувати навіть при знятті обмежувальних заходів", - підкреслив Кличко.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА