22:03 05.05.2020

"Епіцентр К" передав першу партію гуманітарної допомоги з літака "Мрія" в регіони України

2 хв читати
"Епіцентр К" передав першу партію гуманітарної допомоги з літака "Мрія" в регіони України

Компанія "Епіцентр К" (Київ), що розвиває в Україні мережу однойменних торгових центрів і аграрний напрям, у вівторок передав у різні регіони України першу партію гуманітарної допомоги для боротьби з коронавірусом, яка раніше була доставлена літаком "Мрія", повідомила прес -служба компанії.

"Ми провели консультації з Міністерством охорони здоров'я та отримали чіткі рекомендації з першочергової необхідності забезпечити засобами захисту наших лікарів. У рамках цієї програми, літаком "Мрія" компанія "Епіцентр" привезла гуманітарний вантаж для медичних установ України: 2 млн масок, 75 тис. захисних комбінезонів і 30 тис. захисних окулярів, які передаються в усі обласні центри країни", - цитується в повідомленні заступник генерального директора "Епіцентр К" Володимир Гончаров.

За даними компанії, засоби індивідуального захисту будуть розподілені регіональними департаментами охорони здоров'я відповідно до потреб медичних установ області.

Зокрема, Київська область отримала 100 тис. медичних масок, 1 тис. захисних комбінезонів і 2,5 тис. захисних окулярів.

"Розуміючи, що біду можна подолати тільки разом, об'єднують зусилля держава, обласна влада і бізнес. У результаті лікарні, які ще півтора місяці тому не мали необхідного, забезпечені сучасним обладнанням, а також засобами особистого захисту на місяць уперед", - цитується в повідомленні глава Київської облдержадміністрації Василь Володін.

Крім того, в рамках гумдопомоги Київ отримав 100 тис. медичних масок, 1,5 тис. захисних комбінезонів і 3150 захисних окулярів; Одеська область - 100 тис. медмасок, 900 захисних комбінезонів і 2,5 тис. захисних окулярів; Чернігівська - 40 тис. медмасок, 600 захисних комбінезонів і 800 захисних окулярів; Запорізька - 60 тис. медмасок, 900 захисних комбінезонів і 4250 захисних окулярів; Дніпропетровська - 70 тис. медмасок, 900 захисних комбінезонів і 2650 захисних окулярів; Хмельницька - 100 тис. медмасок, 1 тис. захисних комбінезонів і 1 тис. захисних окулярів; Полтавська - 70 тис. медмасок, 900 захисних комбінезонів і 3 тис. захисних окулярів; Вінницька - 50 тис. медмасок, 900 захисних комбінезонів і 2200 захисних окулярів.

"Сьогодні ми отримуємо те, що потрібніше - засоби індивідуального захисту для наших лікарів. Відповідно до розподілу, безпосередньо Вінницька міська клінічна лікарня №1 отримає 1 тис. захисних комбінезонів, 400 пар дуже якісних силіконових окулярів і 20 тис. медичних масок", - наводяться в повідомленні слова заступника голови Вінницької ОДА Наталії Заболотної.

Як зазначили в "Епіцентр К", до кінця тижня гуманітарну допомогу від компанії отримають всі регіони України.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА