12:39 07.05.2020

Екс-глава Держподаткової Верланов повідомляє про обшуки, які відбулися в нього вранці

1 хв читати
Екс-глава Держподаткової Верланов повідомляє про обшуки, які відбулися в нього вранці

Екс-глава Державної податкової служби Сергій Верланов повідомляє, що вранці за місцем його проживання співробітники Служби безпеки України провели обшуки, які, втім, не увінчалися успіхом.

"Сьогодні вранці в квартиру, в якій я мешкаю разом із дружиною і маленькою донькою, прийшли з обшуком співробітники СБУ. Що шукали - не уточнюється, але те, по що, ймовірно, прийшли, не знайшли. Інформуватиму про хід справи та захищатиму себе і свою сім'ю", - написав Верланов на своїй сторінці у Facebook у четвер.

У СБУ агентству підтвердили факт проведення слідчих дій у Верланова, зазначивши, що вони проводяться в рамках розслідування кримінального провадження, за яким відбуваються ще обшуки.

Як повідомлялося, уряд 24 квітня звільнив Верланова з посади голови Державної податкової служби, а наступного дня оголосив конкурс на нового главу відомства.

Міністр фінансів Сергій Марченко заявив, що бачить підстави для розслідування правоохоронцями діяльності Верланова, повідомивши про скарги з боку бізнесу на затримки з автоматичним відшкодуванням ПДВ, на безпідставне блокування податкових накладних. "З таким підходом люди просто втрачають свій бізнес. І це замість того, щоб у такий складний період допомогти йому вижити", - сказав міністр.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА