19:51 19.05.2020

У Тернопільській області на в'їздах в м.Кременець встановили поліцейські пости через зростання там випадків COVID-19

1 хв читати
У Тернопільській області на в'їздах в м.Кременець встановили поліцейські пости через зростання там випадків COVID-19

На в'їздах в м.Кременець (Тернопільська область) встановлено поліцейські пости в зв'язку зі зростанням у населеному пункті випадків зараження коронавірусом, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

"З 19 травня на в'їздах до Кременця встановили два поліцейських пости. Вони будуть працювати щодня з 7 до 22 години", - йдеться в повідомленні.

Як розповів заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Михайло Білецький, в місто будуть пропускати автомобілі під керуванням осіб, які там зареєстровані, проживають або працюють, а також спецтранспорт, який забезпечує важливі сфери життєдіяльності населеного пункту. Рух інших транспортних засобів здійснюватиметься в об’їзд Кременця.

Зазначається, що правоохоронці будуть проводити роз'яснювальну роботу з громадянами і, в разі необхідності, надавати допомогу в межах своєї компетенції.

Також безпосередньо в самому місті працюватимуть автопатрулі, які стежитимуть за дотриманням вимог карантину суб'єктами господарювання, місцевими жителями. Поліцейські просять жителів Кременця дотримуватися правил карантину та без потреби не відвідувати громадські місця.

Як повідомлялося, згідно з даними, опублікованими на сайті Системи моніторингу поширення епідемії коронавірусу Ради національної безпеки і оборони (РНБО) у вівторок уранці, в Тернопільській області - 20 випадків одужання, випадків захворювання і смерті за добу не було (за весь період 1 081 захворіла, 22 померли і 619 одужали), зараз хворіє 440 осіб.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА