18:54 22.05.2020

Російські найманці на Донбасі 10 разів порушили режим тиші

1 хв читати
Російські найманці на Донбасі 10 разів порушили режим тиші

З початку доби російські найманці в зоні проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі 10 разів порушили режим припинення вогню, повідомляє штаб ООС у Facebook.

При цьому найманці використовували заборонені Мінськими угодами міномети калібрів 120 мм і 82 мм, а також гранатомети різних систем, безпілотні літальні апарати, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

У зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" найманці із застосуванням міномета калібру 82 мм, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї тричі обстріляли позиції підрозділів ОС у районі Богданівки. Також за допомогою БПЛА було скинуто постріли ВОГ-17.

У районі Верхньоторецького зафіксовано два порушення режиму припинення вогню - із застосуванням мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

Біля Старогнатівки російські найманці двічі відкривали вогонь із гранатометів різних систем, стрілецької зброї, а також із застосуванням БПЛА для скидання пострілів ВОГ-17.

Біля Чермалика, Водяного та Пісків українські військовослужбовці були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Унаслідок обстрілу одного військовослужбовця об'єднаних сил було поранено.

Підрозділи ОС відкривали вогонь у відповідь, пригнічуючи активність противника.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА