19:06 22.05.2020

Карантин на Київщині найближчим часом послаблено не буде

1 хв читати
Карантин на Київщині найближчим часом послаблено не буде

Київська обласна комісія з питань техногенної екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій підтвердила недоцільність пом'якшення карантинних обмежень, запроваджених раніше у зв'язку з епідемією коронавірусної інфекції COVID-19 у Київській області, повідомив в. о. голови Київської обласної державної адміністрації (ОДА) Василь Володін.

"Хоч би якими непопулярними були такі рішення і кроки, отже, кажу прямо: анонсоване раніше зняття або послаблення карантинних обмежень поки що запроваджувати рано. Це рішення щойно підтвердила регіональна комісія з питань техногенної екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій", - сказав Володін під час онлайн-брифінгу в п'ятницю.

Він наголосив, що наразі зберігається заборона на регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення, зокрема між населеними пунктами області.

За словами Володіна, продовження карантину означає, "що ще рано відкривати дитячі садки та інші навчальні заклади, розважальні центри, кінотеатри, спортзали та інші місця з великим скупченням людей у приміщеннях". "Це означає, що зберігається масковий режим у громадських місцях та інші карантинні правила", - додав керівник обладміністрації.

Володін наголосив, що в разі поліпшення епідеміологічної ситуації в області регіональна комісія негайно ухвалить рішення про послаблення карантинних заходів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА