12:20 26.05.2020

Глава Укравтодору Кубраков назвав імена замовників компромату проти нього

2 хв читати
Глава Укравтодору Кубраков назвав імена замовників компромату проти нього

Голова "Укравтодору" Олександр Кубраков заявив, що проти нього розпочали кампанію представники "кримінального дорожнього бізнесу". Їхня мета – призначити на посаду очільника "Укравтодору" людину, яка б працювала за їхніми правилами. Про це Кубраков розповів у відеоблозі, опублікованому на Facebook-сторінці Держагентства автомобільних доріг України.

"Ми поставили ринок перед вибором: або змінюйтесь, інвестуйте в свої компанії, або нам доведеться прощатись з вами. Частина ринку вибрала найгірше рішення – інвестувати не в техніку, не в людей, а інвестувати в брудні кампанії проти нас", - заявив Кубраков.

За його словами, раніше будь-який замовник дорожніх робіт міг прописувати тендерні вимоги під конкретних виконавців. Зараз "Укравтодор" розробив методологію, яка визначає єдині критерії, за якими оцінюються компанії. Для будівництва та ремонту доріг найвищої категорії підрядник має підтвердити наявність досвіду виконання аналогічних договорів, матеріально-технічної бази, техніки та обладнання, які дозволяють виконувати роботу за контрактом, кваліфікованого персоналу, фінансової спроможності.

"Мене атакували особисто, тому що вперше за всю історію Укравтодор не прогнувся перед правилами кримінального дорожнього бізнесу", - наголосив Кубраков.

Він назвав людей та організації, які розпочали "брудну кампанію": це колишній голова ДАК "Автомобільні дороги України", голова ГО "Всеукраїнська дорожня асоціація" Артем Гриненко, а також сайт "Наші гроші", ГО "Ліга антитрасту" та "Всеукраїнська дорожня асоціація".

Кубраков нагадав, що наприкінці 2020 року українці побачать 4200 км відновлених доріг, що є рекордом з часів незалежності. "Ця кампанія підтверджує, що ми на правильному шляху", - додав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА