21:06 27.05.2020

Із боку Покрова завершено укладання асфальтового покриття до понтонної переправи на місці зруйнованого мосту на Дніпропетровщині

1 хв читати
Із боку Покрова завершено укладання асфальтового покриття до понтонної переправи на місці зруйнованого мосту на Дніпропетровщині

Фахівці завершили укладання асфальтового покриття протяжністю 95 метрів із боку м. Покрова до понтонної переправи на місці зруйнованого у Нікопольському районі Дніпропетровської області автомобільного мосту, повідомив голова обласної державної адміністрації (ОДА) Олександр Бондаренко.

"На сьогодні маємо оновлену інформацію про міст у с. Олексіївці Нікопольського району. Майже дві години тому працівники ТОВ "Автомагістраль-Південь" завершили укладання асфальтового покриття до понтонної переправи з боку м. Покрова площею 550 м кв. (протяжністю 95 м)", - написав Бондаренко на своїй сторінці у Facebook.

Голова ОДА також додав, що наразі триває підготовка з укладання асфальтового покриття з іншого берега.

Як повідомлялося, залізний автомобільний міст через р. Чортомлик на трасі Н-23 сполученням Кропивницький - Кривий Ріг - Запоріжжя обрушився 20 травня приблизно о 10:00. Причиною обвалення стало порушення водієм фури обмеження щодо провезення вантажу до 10 тонн. Вантажівку підняли з води із застосуванням важкого автокрана.

За цим фактом у поліції відкрили три кримінальні провадження: за ч. 1 ст. 367 (службова недбалість), ч. 1 ст. 275 (порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд) і ч. 1 ст. 291 (порушення чинних правил на транспорті) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА