11:09 29.05.2020

На кордоні з Молдовою відновили роботу шість пунктів пропуску - Держприкордонслужба

1 хв читати
На кордоні з Молдовою відновили роботу шість пунктів пропуску - Держприкордонслужба

Робота чотирьох автомобільних і двох залізничних пунктів пропуску на кордоні України з Молдовою відновилася у п'ятницю вранці, повідомляє Державна прикордонна служба України.

"Відновлено роботу таких пунктів пропуску: "Мамалига-Крива" (залізничний, розташований у Новоселицькому районі Чернівецької області), "Кельменці-Ларга" (залізничний, розташований у Кельменецькому районі Чернівецької області), "Кельменці-Ларга" (автомобільний, розташований у Кельменецькому районі Чернівецької області), "Сокиряни-Окниця" (автомобільний, розташований у Сокирянському районі Чернівецької області), "Маяки-Паланка-Удобне" (автомобільний, розташований у Білгород-Дністровському районі Одеської області), "Серпневе-Басараб’яска" (автомобільний, розташований у Тарутинському районі Одеської області)", - повідомила Держприкордонслужба в п'ятницю.

Водночас у відомстві зазначили, що на сьогодні в Україні діють карантинні обмеження щодо можливості в'їзду на територію країн іноземних громадян.

У відомстві також нагадали, що в п'ятницю з 0:00 29 травня 2020 року розпорядженням уряду України відновлено роботу 66 пунктів пропуску з українського боку на державному кордоні з Республікою Молдова та країнами ЄС. Державна прикордонна служба України проінформувала суміжні країни про відновлення роботи пунктів пропуску. Повноцінне відновлення пропуску на цих напрямках буде можливим, коли суміжні сторони відкриють пункти пропуску зі свого боку.

Про фактичне відновлення міжнародного руху в певних пунктах пропуску Державна прикордонна служба України обіцяє оперативно інформувати на своїх ресурсах, зокрема, на інтерактивній карті на своєму офіційному сайті.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба - союзникам: Системи Patriot і SAMP/T потрібні вже сьогодні для порятунку життя людей і економіки

Перші 13 із 60 ветеранів з ампутаційними пораненнями відбули до Берліна для встановлення сучасних інноваційних протезів - мер Києва

Обвинувачений у спробі дати хабар чиновникам "Укргазвидобування" визнав провину, просить перерахувати гроші ЗСУ

ТЧХУ не комунікує з організаціями Червоного Хреста Росії та Білорусі - Доценко

Закон про Товариство Червоного Хреста України треба актуалізувати - Доценко

Польські фермери відновили блокування доріг на прикордонні переходи "Краківець" і "Шегині" - Держприкордонслужба

Доценко: Український Червоний Хрест передає досвід, набутий під час війни, міжнародним партнерам

За час війни Росія зруйнувала і пошкодила понад 20 офісів і складів ТЧХУ - Доценко

Понад 20 загонів швидкого реагування ТЧХУ працюють в Україні - гендиректор Доценко

ВАКС засудив мера Рені до дев'яти років позбавлення волі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА