07:40 20.06.2020

Трамп працював із Болтоном, оскільки хотів почути альтернативні думки на проблеми

1 хв читати
Трамп працював із Болтоном, оскільки хотів почути альтернативні думки на проблеми

Президент США Дональд Трамп свого часу найняв Джона Болтона на пост радника з питань національної безпеки, оскільки вважає важливим мати в своїй команді людей, які дивляться на проблеми не так, як він, заявила на брифінгу в Білому домі прес-представник Кейлі Макенані.

"Президент Трамп приймає рішення про наймання співробітників, грунтуючись на тому, що йому в команді потрібні люди з протилежними поглядами", - сказала вона в п'ятницю.

Зокрема, стосовно призначення Болтона, то, за її словами, Трамп сказав: "Мені подобається, коли є людина з думкою, що сильно відрізняється від моєї". "Мені подобається, коли в команді суперники", - процитувала Макенані президента США.

Так представник Білого дому відповіла на питання журналіста, який процитував критичні коментарі Трампа про Болтона і поцікавився, чому президент свого часу найняв цю людину, не дивлячись на те, що вважає її неефективною.

Адміністрація Трампа в середу подала в суд екстрену заяву з проханням заборонити публікацію книги "Кімната, де це сталося: мемуари Білого дому", яка повинна вийти в світ 23 червня. Білий дім наполягає на тому, що мемуари Болтона містять секретну інформацію.

Раніше в ЗМІ з'явилися витяги з книги Болтона, в якій він охарактеризував Трампа як малообізнану людину, що не цікавиться геополітикою і легко піддається маніпуляції.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Україні очікуються нічні заморозки на поверхні ґрунту

ГУР про скупчення РФ угруповання військ на північному напрямку: Все відомо, опрацьовуються необхідні дії та рішення з боку України

Фон дер Ляєн за підсумками зустрічі з Макроном і Цзіньпінем: Сподіваємося, що Китай використає свій вплив на Росію, щоб покласти край війні

У Києві станція метро "Поштова площа" працює у звичайному режимі, ризиків підтоплення немає - КМДА

ГУР про навчання РФ: Ядерний шантаж - стабільна практика режиму Путіна

Унаслідок нічних авіаударів по Золочеву Харківської області постраждали три людини - прокуратура

У Голосіївському районі Києва знайдено російську ракету Х-69, її бойову частину знешкоджено

ППО збила ракету над Дніпропетровщиною - голова області

Кулеба: Якщо ми хочемо зберегти мир у Європі, ми маємо перейти до європейської економіки й промисловості воєнного часу

Найближчі дні в Україні будуть теплими, вночі в середу місцями заморозки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА