20:10 23.06.2020

Уряд Молдови продовжив режим НС у сфері охорони здоров'я до 15 липня

2 хв читати
Уряд Молдови продовжив режим НС у сфері охорони здоров'я до 15 липня

Уряд Молдови на засіданні у вівторок ухвалив рішення щодо продовження режиму надзвичайного стану в галузі суспільної охорони здоров'я в зв'язку з пандемією коронавірусу до 15 липня.

У країні з 17 березня до 15 травня діяв режим надзвичайного стану. Після нього до 30 червня був введений режим НС у сфері охорони здоров'я. Уряд вирішив продовжити цей режим у зв'язку з погіршенням епідеміологічної ситуації.

Як повідомила прес-служба уряду, на засіданні зазначалося, що нині в Молдові зареєстровано 14 363 випадки зараження COVID-19, під наглядом перебувають 25 455 осіб. Лікування в домашніх умовах проходять 2 442 заражених коронавірусом, у лікарнях - 2112 пацієнтів, зокрема 476 у важкому стані. Вилікувалися 8019 людей, 490 - померли.

Згідно з прийнятою постановою уряду, зберігаються обмеження на масові заходи, поїздки за кордон, перебування в громадських місцях у групах понад трьох осіб і осіб старше 63 років.

"Всі органи влади, юридичні та фізичні особи, економічні агенти всіх форм власності зобов'язані дотримуватися соціальної дистанції в один метр, а також особистої гігієни, яка включає регулярне миття рук і гігієни респіраторних органів. Комісія прийняла рішення ввести обов'язкове носіння масок у громадському транспорті, магазинах, закритих приміщеннях, які є громадськими місцями", - йдеться в документі.

У постанові зазначається, що вжиті заходи можуть бути доповнені новими обмеженнями або скасовані - в залежності від розвитку епідеміологічної ситуації.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Діти не повинні гинути від авіаударів у сучасній Європі, ми маємо захистити їх надійним повітряним щитом - Кулеба

В ООН відреагували на ракетний удар РФ по Дніпру: Ці атаки є прикладом зневаги до людського життя і заслуговують на осуд

У Львові викрили лікарку, яка за гроші встановлювала інвалідність військовозобов'язаним - ДБР

Жителя Миколаївщини, який шпигував для ворога за Силами оборони, засуджено до 15 років в'язниці

Україна та Ізраїль на одному боці проти партнерства Росії та Ірану - Єрмак

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

Кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 24 людей - голова ОВА

Зеленський відвідав один із командних пунктів 41 ОМБр, що обороняє Часів Яр

Польські протестувальники продовжують блокувати рух вантажівок у чотирьох ПП - Держмитслужба

США вивчають можливість постачання Ізраїлю танкових та артилерійських снарядів, військового транспорту більше ніж на $1 млрд - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА