16:22 26.06.2020

Конгресмени внесли на розгляд палати представників свій варіант санкцій проти "Північного потоку-2"

2 хв читати
Конгресмени внесли на розгляд палати представників свій варіант санкцій проти "Північного потоку-2"

Конгресмени від обох партій внесли на розгляд палати представників законопроект, що передбачає посилення санкцій, спрямованих проти проекту газопроводу "Північний потік-2", повідомив член палати представників від республіканців Адам Кінзінгер.

"Конгресмени Адам Кінзінгер, Денні Гек, Майк Тернер і Рубен Гальєго внесли на розгляд законопроект, який роз'яснює та розширює санкції за будівництво газопроводу "Північний потік-2", - йдеться в повідомленні на його сайті.

Кінзінгер наголошує, що його пропозиції співзвучні тим, які раніше були внесені на розгляд сенату Тедом Крузом і ще кількома конгресменами. Отже, тепер обидві палати Конгресу можуть розглядати додаткові обмежувальні заходи щодо "Північному потоку-2". В обох випадках законопроекти внесені представниками і республіканців, і демократів.

Як повідомлялося, сенатський законопроект передбачає, що всі запроваджені раніше США санкції, що стосуються "Північного потоку-2", поширюватимуться і на роботи з прокладення газопроводу, і на компанії, що страхують судна-трубоукладальники. Також Круз пропонує поширити санкції на компанії, які забезпечують "послуги або приміщення" для робіт із модернізації суден, задіяних у будівництві газопроводу. Як приклади наведено роботи з дообладнання суден, установлення зварювального обладнання, обладнання для водолазних робіт.

Круз пояснював, що мета його законопроекту - запроваджувати "нищівні та негайні американські санкції" проти будь-кого, хто якимсь чином задіяний у реалізації проекту газопроводу.

Будівництво газопроводу "Північний потік-2" силами європейських підрядників було зупинено через санкції США. Як заявили раніше в "Газпромі", "проект "Північний потік-2", який побудований вже майже на 94%, буде завершений російською стороною".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українські прикордонники після бою з диверсантами РФ на Сумщині змусили їх відступити

Зеленський у Києві зустрівся з канцлером казначейства Великої Британії Гантом

Російська армія вночі обстріляла Дніпровський район Херсона, ніхто не постраждав - ОВА

Суд заарештував намісника Святогірської лаври на 60 діб

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА