07:06 02.07.2020

"Ринки перетравлять" заяву про відставку глави НБУ і повернуться на круги своя

1 хв читати
"Ринки перетравлять" заяву про відставку глави НБУ і повернуться на круги своя

"Ринки перетравлять" заяву про відставку глави Національного банку України (НБУ) Якова Смолія через політичний тиск і "повернуться на круги своя", заявила радник глави Офісу президента з банківських питань Вікторія Страхова.

"Я впевнена, якщо відставка Якова Васильовича буде прийнята, на зміну прийде професіонал, який буде сприйнятий і професійною, і міжнародною спільнотою", - написала вона в Facebook у середу.

За словами Страхової, її засмучує заява про політичний тиск. Вона додала, що розбіжність у поглядах не може вважатися політичним тиском. "У нас парламент незалежний, так само, як і суди, які наприклад, вже використовують антиколомойський закон", - уточнила радник глави ОП.

"Я вважаю команду Валерії Олексіївни (екс-глави НБУ Гонтаревої - ІФ) і в подальшому Якова Васильовича - професіоналами в кризовому менеджменті, вони змогли подолати всі виклики 2015-2016 років, гасили пожежі і змогли забезпечити макроекономічну стабільність. (...) Але, можливо, від епохи кризового менеджменту варто перейти до епохи розвитку", - написала вона.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА