16:22 14.07.2020

СК "Уніка" та "Нова пошта" відмовляються від використання пластикових карток для застрахованих

2 хв читати
СК "Уніка" та "Нова пошта" відмовляються від використання пластикових карток для застрахованих

Страхова компанія "Уніка" (Київ) і один із її найбільших корпоративних клієнтів компанія "Нова пошта" відмовляються від використання пластикових карток для застрахованих співробітників компанії, наголошується у прес-релізі страховика.

Повідомляється також, що це дасть змогу уникнути виробництва понад 23 тисяч карток, що дорівнює 115 кг пластику, який згодом потрібно буде утилізувати, а значить, і забруднювати довкілля.

СК "Уніка" повідомляє, що, слідуючи корпоративним програмам соціальної відповідальності, насамперед спрямованих на захист довкілля, ініціювала відмову від використання пластикових карток (полісів) у медичному страхуванні. Першою ініціативу Страхової компанії "Уніка" підтримала компанія "Нова пошта". Наразі практично кожен застрахований клієнт має страховий поліс у вигляді пластикової картки, яка використовується, по-перше, для ідентифікації клієнта страхової компанії при зверненні до лікувальних і медичних закладів, а, по-друге, - виконує інформаційну функцію, оскільки містить дані про номер поліса, термін його дії, контактні телефони страховика.

"Відповідальність великого бізнесу за процеси, що відбуваються в довкіллі, стає на сьогодні все актуальнішим питанням. Кожна компанія, у будь-якій сфері діяльності, має використовувати всі свої можливості для розумного використання ресурсів і збереження природи. Ми дуже раді, що саме компанії, що входять до групи "Нова пошта", першими відгукнулися на нашу пропозицію відмовитися від використання пластикових полісів. Сподіваємося, що наша ініціатива знайде відгук і в інших учасників українського бізнесу", - зазначає голова правління СК "Уніка" Олена Ульє, слова якої наведено у прес-релізі.

Відповідно до прес-релізу, з метою впровадження рішення про відмову від пластикових карток, "Уніка" перебудувала свої бізнес-процеси, провела переговори з мережами партнерських лікувальних закладів про перехід на іншу систему ідентифікації клієнтів і продовжує розвивати мобільний застосунок myUNIQA, який є ефективною альтернативою пластиковим карткам для клієнтів, і з точки зору їхньої ідентифікації, і з точки зору інформаційної підтримки, швидкості та якості обробки звернень клієнтів, наявності інших додаткових практичних сервісів (геолокація, медична картка тощо).

Страхова компанія "Уніка" і група компаній "Нова пошта" з 2018 року є бізнес-партнерами зі страхування понад 23 тисяч співробітників за програмами добровільного медичного страхування.

UNIQA Group вийшла на ринок України у 2006 році. На сьогодні компанії "Уніка" та "Уніка Життя", центральні офіси яких розташовані в Києві, пропонують більшість видів ризикового страхування і страхування життя через загальнонаціональну мережу. Страхова компанія "Уніка" володар Customer's Friend - Superior Excellence, Міжнародної асоціації сертифікації ICERTIAS (Цюрих, Швейцарія) за зразкові відносини з клієнтами.

"Нова пошта" - заснована у 2001 році. Мережа компанії налічує понад 2 350 відділень у всій Україні.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА