17:03 22.07.2020

У Запоріжжі побили бійця батальйону "Азов", він у комі - поліція

1 хв читати
У Запоріжжі побили бійця батальйону "Азов", він у комі - поліція

Запорізькі правоохоронці затримали підозрюваного в завданні тяжких тілесних ушкоджень бійцю батальйону "Азов", що прибув із зони проведення Операції об'єднаних сил, повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

"21 липня близько 23:55 до Комунарського відділення поліції ГУНП у Запорізькій області надійшло повідомлення з 5-ї міської лікарні про те, що від одного з торговельних центрів міста до них доставили місцевого жителя 1991 року народження з травмами голови. Наразі стан здоров'я потерпілого залишається стабільно важким, чоловік перебуває в комі", - йдеться в повідомленні на сайті поліції.

Встановлено, що під час конфлікту підозрюваний ударив по голові бійця батальйону "Азов", що прибув до Запоріжжя в короткострокову відпустку із зони проведення Операції об'єднаних сил. Біля продовольчого супермаркету на вулиці Космічній військовослужбовець зробив зауваження молодику, який чіплявся до дівчат.

"Це спричинило конфлікт, і агресивний чоловік завдав потерпілому ударів по голові, після чого він знепритомнів. Правопорушник з місця події втік", - додали в поліції.

Пізніше правоохоронці встановили особу підозрюваного. Ним виявився раніше судимий житель м. Запоріжжя 1991 року народження. Нині його затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА