08:36 30.07.2020

До Києва санавіацією ДСНС доставлено підлітка, постраждалу в ДТП у Львівській області

2 хв читати
До Києва санавіацією ДСНС доставлено підлітка, постраждалу в ДТП у Львівській області

У середу ввечері до Києва санавіацією (вертольотом) Держслужби України з надзвичайних ситуацій доставили постраждалу в ДТП у Львівській області 13-річну дівчинку, повідомили в прес-службі ДСНС.

"29 липня близько десятої вечора вертоліт ДСНС у медичному варіанті доставив до Києва 13-річну дівчинку, яка разом із сестрою і батьками потрапила в ДТП, яка сталася 27 липня на трасі Київ-Чоп в с.Дубина Бродівського району Львівської області", - сказано в повідомленні на сторінці відомства в Фейсбуці в середу ввечері.

Рятувальники уточнили, що з м.Броди дитину було вирішено транспортувати після консультації фахівців - нейрохірурга і анестезіолога, які також прибули з Києва.

"Її подальшим лікуванням займатимуться столичні лікарі", - уточнили в ДСНС.

Також у відомстві зазначили, що в 2020 році це вже не перший випадок, коли вертольоти ДСНС надають допомогу громадянам, які з різних причин не можуть безпечно дістатися до медичного закладу в іншому кінці країни. "Так, нещодавно в столичний Інститут серця був перевезений пацієнт після трансплантації серця. Також під час недавніх повеней у Карпатському регіоні вертоліт ДСНС транспортував породіллю, якій була потрібна госпіталізація, проте дороги були пошкоджені негодою", - додали в прес-службі.

"Виконання рейсів санавіації дозволяє в найкоротші терміни доставляти тяжкохворих, або важкотравмованих пацієнтів для надання їм необхідної допомоги без ризику ускладнень при наземному транспортуванні", - констатували в ДСНС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА