19:34 03.08.2020

Суд продовжив на 3 роки режим спецуправління в феросплавному холдингу Georgian Manganese

1 хв читати
Суд продовжив на 3 роки режим спецуправління в феросплавному холдингу Georgian Manganese

Колегія з адміністративних справ Тбіліського міського суду прийняла рішення продовжити на три роки режим спеціального управління в найбільшому в Грузії холдингу з виробництва марганцю і феросплавів Georgian Manganese.

"Повноваження спеціального керуючого в Georgian Manganese Ніколоза Чіковані продовжені до 9 травня 2023 року включно", - йдеться в рішенні суду.

Зазначається, що спецкеруючому доручено щомісяця подавати звіт про виконання екологічних зобов'язань в міністерство охорони довкілля і сільського господарства Грузії.

Як повідомлялося, посада спеціального керуючого в холдингу Georgian Manganese, контрольованому української групою "Приват" через свою американську Georgian American Alloys Inc, була введена в травні 2017 року на вимогу міністерства охорони довкілля і природних ресурсів Грузії з метою запобігання екологічній катастрофі.

За три роки холдинг здійснив комплекс природоохоронних та інших заходів, включно з поліпшенням умов праці і соціального захисту зайнятих 5,5 тис. співробітників.

Georgian Manganese Holding Limited об'єднує ГЗК "Чиатурмарганець" і завод феросплавів в Зестафоні, а також ТОВ "Варцихе-2005" (каскад ГЕС), що забезпечує їх електроенергією. Марганцева руда і феросплави, вироблені на підприємствах Georgian Manganese в Чиатура і Зестафоні, - одні з основних експортних товарів Грузії, що забезпечують понад 10% всього експорту країни.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА