19:49 04.08.2020

ФБР обшукало офіс ріелторської компанії Optima Коломойського в США

2 хв читати
ФБР обшукало офіс ріелторської компанії Optima Коломойського в США

Федеративне бюро розслідувань (ФБР) 4 серпня провело обшуки в офісі ріелторської компанії Optima, власником якої є екс-акціонер ПриватБанку Ігор Коломойський, розташованого в центрі Клівленда (штат Огайо, США) у бізнес-центрі One Cleveland Center, повідомило американське видання Cleveland.com у вівторок.

За словами агента ФБР Віки Андерсон, на яку посилається видання, ФБР також видало ордер на обшук офісу компанії Optima в Майамі (штат Флоріда, США).

У матеріалі стверджується, що влада Клівленда досить давно почала широкомасштабне розслідування стосовно Коломойського.

Зазначається також, що близько десяти років тому Optima мала набагато більшу присутність в Клівленді, зокрема, тоді вона і придбала кілька будівель у місті, зокрема One Cleveland Center і 55 Building on Public Square, під керівництвом виконавчого директора Chaim Schochet.

Як повідомлялося, в травні 2018 року Приватбанк ініціював судовий розгляд у Канцлерському суді штату Делавер щодо екс-власників Коломойського і Геннадія Боголюбова, а також інших фізичних і юридичних осіб. Серед відповідачів, зокрема, Optima Acquisitions, Optima Group, Optima Ventures, Optima 55 Public Square, Optima One Cleveland Center, Optima 1375, Optima 1375 II, Optima 1300, Optima 777, Optima Stemmons, Optima 7171, Optima 500, Optima 925 ( все в формі LLC) і Optima International of Miami, Inc.

Крім того, агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі ПриватБанку повідомили, що банк подав дві доповнені позовні заяви до відповідного судового розгляду, а також уточнили, що сума сумнівних трансакцій, заявлених у позові, з урахуванням доповнень становить близько $ 750 млн.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли чотири громади Сумської області

Заборона на отримання паспортів стосується тільки ДП "Документ"

У Миколаєві під час гасіння пожежі постраждало 5 рятувальників

Україна розпочала переговори про укладання угоди з безпеки з Португалією

Чоловіки мобілізаційного віку матимуть змогу отримати паспорт громадянина України або паспорт для виїзду за кордон лише на території країни

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА