17:03 07.08.2020

Кличко звернувся до правоохоронців через крадіжку з будмайданчика Подільсько-Воскресенського мосту 12 нових вантів

2 хв читати
Кличко звернувся до правоохоронців через крадіжку з будмайданчика Подільсько-Воскресенського мосту 12 нових вантів

 Мер Києва Віталій Кличко звернувся до правоохоронних органів через дії зловмисників, які 6 серпня вивезли з будівельного майданчика Подільсько-Воскресенського мосту 12 нових вантів.

"Друзі! Кияни! Хочу повідомити, що я звернувся до правоохоронних органів, зокрема до поліції, щодо бандитських дій, які відбулися вчора на Подільсько-Воскресенському мосту. Молодики спортивної статури, у складі приблизно 15 осіб, що були одягнені в спецодяг дорожників, відтіснили та заблокували співробітників охорони мостового переходу", - написав мер на сторінці у Facebook у п'ятницю.

За словами Кличка, нападники загнали на міст дві вантажівки та автокран, завантажили та вивезли з будівельного майданчика 12 нових вантів, що місто отримало від німецького виробника. Він зазначив, що це троси, які мають тримати конструкцію мосту.

"Замовником будівництва об’єкту є комунальне підприємство "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд міста Києва". Представники замовника терміново звернулись до Національної поліції щодо скоєння злочину. Та надали інформацію з камер відеоспостереження з чітким зображенням автотранспорту зловмисників", - додав Кличко.

Постраждалі охоронці дали свідчення правоохоронцям. Наразі відкрито кримінальне провадження, триває слідство.

Мер також зазначив, що через декілька годин після інциденту замовник будівництва отримав лист від одного із субпідрядників про бажання того забрати ванти з об’єкту.

"Хочу наголосити, що місто на сьогодні робить все, щоб добудувати Подільсько-Воскресенський мостовий перехід і відкрити наприкінці року автосполучення ним. За всі ванти місто розрахувалося. І я розцінюю такі дії підрядників та субпідрядників як нахабний саботаж і зумисне затягування термінів будівництва. Переконаний, правоохоронні органи мають розібратися з такими діями!" - написав він.

Кличко також наголосив, що зробить все, щоб добудувати Подільсько-Воскресенський міст.

"Спочатку ми відкриємо рух авто мостом, а наступним етапом стане будівництво метро на Троєщину", - підсумував мер столиці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА