12:56 18.08.2020

Міноборони запрошує до обговорення проекту аудиту професійної військової освіти у ВВНЗ

2 хв читати
Міноборони запрошує до обговорення проекту аудиту професійної військової освіти у ВВНЗ

Міністерство оборони України ініціює громадське обговорення проекту порядку проведення інституційного аудиту професійної військової освіти у вищих військових навчальних закладах, повідомив доктор технічних наук, професор Володимир Мірненко.

"Сьогодні до вашої уваги ми презентуємо проект Порядку проведення інституційного аудиту професійної військової освіти у вищих військових навчальних закладах – формалізований документ, розроблений групою експертів Міністерства оборони України, Генерального штабу Збройних сил України та держав–членів НАТО відповідно до вимог національних, а також освітніх стандартів Європейського Союзу і НАТО щодо забезпечення якості освіти", - сказав він на онлайн-брифінгу у вівторок, передає прес-служба Міноборони України.

Так, усі охочі можуть узяти участь у громадському обговоренні проекту, яке відбуватиметься на сайті Міністерства оборони України до 18 вересня 2020 року включно.

За словами Мірненка, рекомендації, вироблені профільними фахівцями Міністерства оборони України за його результатами, будуть враховані під час ухвалення керівництвом відомства подальших управлінських рішень та оприлюднені на сайті.

"Запрошуємо стейкхолдерів активно долучитися до обговорення і висловити свої пропозиції та зауваження стосовно положень, викладених у проекті Порядку проведення інституційного аудиту професійної військової освіти у вищих військових навчальних закладах", - додав він.

Мірненко нагадав, що нещодавно було анонсовано проведення у вищих військових навчальних закладах інституційного аудиту з метою підвищення ефективності функціонування професійної військової освіти ц вироблення практичних рекомендацій щодо вдосконалення освітньої діяльності, забезпечення якості та приведення освітнього та управлінського процесів до вимог національного законодавства та стандартів НАТО.

"Інституційний аудит має дати відповідь на першорядні запитання: наскільки правильно розвивається професійна військова освіта і чи задовольняє нагальні потреби сил оборони в контексті існуючих загроз національній безпеці та інтеграції України до НАТО", - наголосив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти вдарили по Харкову, пошкоджено нежитлову цивільну інфраструктуру

Серед постраждалих у ДТП за участю голови Броварської РДА: 32-річна мати з донькою 2,5 років

РФ атакує Україну ракетами, зокрема "Кинджалами", підвищений рівень загрози ударів у кількох областях

НБУ перерахував до держбюджету 38,64 млрд грн прибутку за 2023 р.

Бельгія прискорює постачання F-16, можливо, перші винищувачі передадуть Україні до кінця 2024 року

Іспанія надасть Україні ракети для Patriot, снаряди, готує до передачі танки Leopard

Міноборони Данії: Підготовка українських пілотів просувається, мета – передати Україні перші літаки F-16 влітку

Канада виділить ще 13 мільйонів канадських доларів на чеську ініціативу щодо закупівлі снарядів для України

Посольство України в Словаччині передасть ДСНС чотири підводні дрони для гуманітарного розмінування

Глава Пентагону про Patriot для України: Ми продовжуємо працювати над цим питанням дуже серйозно

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА