20:51 19.08.2020

"Запоріжсталь" до свята встановила найбільший національний прапор України в області

2 хв читати
"Запоріжсталь" до свята встановила найбільший національний прапор України в області

Запорізький металургійний комбінат "Запоріжсталь", один із найбільших платників податків України та Запорізької області, до Дня державного прапора та Дня незалежності України за сприяння Запорізької обласної державної адміністрації вивісив над річкою Дніпро державний прапор площею 400 кв. м

Як повідомляється в прес-релізі компанії в середу, національний прапор встановлений на арочному мосту, що з'єднує житлові масиви Запоріжжя.

"В якій точці земної кулі не перебувала б людина, побачивши прапор своєї країни, вона подумки повертається додому, згадує сім'ю і рідних людей. Це позитивний символ, в якому "зашита" самобутність, ідентичність і суверенітет країни. Прапор, встановлений "Запоріжсталлю", символізує об'єднання українців різних релігійних, політичних та інших поглядів під спільним знаменником - любов'ю до батьківщини і бажанням зробити її сильною", - зазначив генеральний директор меткомбінату Олександр Мироненко, якого цитує прес-служба.

Уточнюється, що спеціально виготовлений прапор розміром 25м на 16м змонтований на тимчасових конструкціях, які не порушують цілісність і надійність опор моста. Установкою національного прапора займалася компанія, що спеціалізується на промисловому альпінізмі.

До Дня державного прапора та Дня незалежності України "Запоріжсталь" також встановить великий прапор на найвищій точці на підприємстві. Державний прапор України площею 9 кв. м буде підніматися на доменній печі № 3, модернізованій комбінатом у рамках екологічної трансформації підприємства. На додаток до державних прапорів, встановлених на адміністративних і виробничих будівлях підприємства, на прохідних будуть також встановлені прапори України.

"Запоріжсталь" - одне з найбільших промислових підприємств України, продукція якого користується широким попитом у споживачів, як на внутрішньому ринку, так і в багатьох країнах світу. Спеціалізація комбінату - високоякісний сталевий г / к рулон, г / к лист, холоднокатаний лист, х / к рулон з вуглецевих і низьколегованих сталей, а також сталева стрічка, чорна жерсть, гнутий профіль.

Основними споживачами продукції є виробники зварних труб, підприємства автомобільного, транспортного, сільськогосподарського машинобудування, виробники виробів побутової техніки.

"Запоріжсталь" перебуває в процесі інтеграції до групи "Метінвест", основними акціонерами якої є ЗАТ "Систем Кепітал Менеджмент" (71,24%) і група компаній "Смарт-холдинг" (23,76%).

ТОВ "Метінвест Холдинг" - керуюча компанія групи "Метінвест".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА