10:29 20.08.2020

Навального отруїли невстановленим психодиcлептиком

2 хв читати
Навального отруїли невстановленим психодиcлептиком

Лікарі поставили попередній діагноз засновнику Фонду боротьби з корупцією Олексію Навальному - отруєння невстановленим психодиcлептиком, повідомило "Інтерфаксу" (Interfax.ru) джерело в медичних колах.

"Попередній діагноз: гостре отруєння невстановленим психодиcлептиком (психодиcлептики - речовини, що здатні викликати галюцинації)", - сказав співрозмовник агентства.

При цьому прес-секретар Навального Кіра Ярмиш повідомила "Інтерфаксу", що офіційно діагноз близьким опозиціонера ще не було повідомлено, а результати аналізів, за словами лікаря, ще не готові.

Нині Навальний перебуває в реанімації у ЛШМП-1 Омська, він у важкому стані, в комі. Соратники написали заяву в поліцію та в СКР.

Мінохорони здоров'я Омської області раніше підтвердило госпіталізацію Олексія Навального після того, як рейс із Томська, яким він летів до Москви, вимушено сів в Омську. "Сьогодні в аеропорту Омськ-Центральний здійснив екстрену посадку літак авіакомпанії S7, на борту якого перебуває відомий блогер Олексій Навальний. Машиною "швидкої допомоги" його доправили в одну з лікарень міста. Наразі Олексій Навальний перебуває в реанімації, де йому роблять усі необхідні обстеження", - повідомили агентству "Інтерфакс-Сибір" в омському МОЗ.

Навальний, госпіталізований в Омську з отруєнням, непритомний, його підключили до апарату ШВЛ, повідомила Кіра Ярмиш. "Олексій, як і раніше, непритомний, його підключили до апарату штучної вентиляції легенів. До лікарні на нашу вимогу викликали поліцію", - написала вона в соцмережах.

Раніше Ярмиш повідомила, що Навальному стало зле під час польоту з Томська до Москви. Літак здійснив вимушену посадку в аеропорту Омська. Опозиціонера госпіталізували. За її даними, Навальний нічого не їв зранку, а лише пив чай, який купив в аеропорту Томська. "Це було єдине, що він пив зранку. Лікарі говорять, що токсин швидше всмоктався через гарячу рідину", - додала Кіра Ярмиш.

Вона припустила, що Навального могли отруїти.

Навальний приїжджав до Томська заради створення відеоролика, повідомила агентству "Інтерфакс-Сибір" керівник регіонального штабу Навального Ксенія Фадєєва. "Знімали ролик. Більше наразі нічого не можу сказати", - сказала Фадєєва.

За даними томського штабу Навального, Фадєєва та її колега Андрій Фатєєв є зареєстрованими кандидатами на виборах депутатів міськдуми Томська.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА