09:33 28.08.2020

На території Одеського НПЗ горіла підстанція, постраждалих немає

1 хв читати
На території Одеського НПЗ горіла підстанція, постраждалих немає

Рятувальники ліквідували займання на трансформаторній підстанції на території недіючого заводу в Одесі в ніч на п'ятницю, повідомляється на сайті Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"Загиблих і постраждалих немає", - йдеться в повідомленні.

Назви заводу в повідомленні не зазначено, але повідомляється, що він розташований на вул. Шкодова гора, 1. За цією адресою розташований Одеський нафтопереробний завод.

За даними ДСНС, інформація про займання надійшла рятувальникам о 00:12 ночі. "Після прибуття на місце виклику рятувальники встановили займання сухої трави та сміття окремими осередками та приміщення трансформаторної підстанції. О 00:48 займання сухої трави ліквідовано на площі 500 кв. м. О 2:04 після прибуття до місця виклику бригади РЕМ та знеструмлення підстанції горіння в приміщенні не виявлено, проведено роботи з випуску диму та охолодження приміщення", - йдеться в повідомленні.

Раніше місцеве видання "Думская" повідомило про вибух на території Одеського НПЗ і знеструмлення прилеглого району. "Жителі одеського мікрорайону Шкодова гора повідомляють про сильний вибух на території нафтопереробного заводу. За їхніми словами, рівно опівночі в житлових будинках біля підприємства зникла електроенергія, а через п'ять хвилин люди почули вибух і побачили яскравий спалах у районі електропідстанції, яка розташована на території заводу", - йдеться в повідомленні.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА