07:34 05.09.2020

Постраждалим від масштабної пожежі в Харківській області надали гуманітарну допомогу

1 хв читати
Постраждалим від масштабної пожежі в Харківській області надали гуманітарну допомогу

Гуманітарну допомогу від Червоного Хреста отримали постраждалі від масштабної пожежі в Харківській області, повідомила прес-служба Міністерства соціальної політики.

"Червоний Хрест України 4 вересня доставив гуманітарну допомогу постраждалим в результаті масштабної пожежі на Харківщині. Зокрема, для жителів с. Гороб'ївка і Гряниківка Дворічанського району, де пожежа знищила понад 20 житлових будинків", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, волонтери та співробітники Червоного Хреста доставили ковдри, постільну білизну, рушники і 50 продуктових наборів. Кожен набір складається з продуктів тривалого зберігання: борошна, масла, рису, цукру, солі, консервів, макаронних виробів і згущеного молока.

"Основне завдання Червоного Хреста України - підтримати людей, постраждалих у результаті стихійних лих, збройних конфліктів або опинилися в складних життєвих обставинах. І поки ми докладаємо всіх зусиль, щоб допомогти людям, які залишилися без даху над головою і господарств в результаті пожежі на Харківщині", - зазначив генеральний директор Національного комітету товариства Червоного Хреста Максим Доценко.

Також постраждалих від пожежі людей відвідали міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і міністр соціальної політики Марина Лазебна. Під час зустрічі міністри дізналися про необхідність у речах першої необхідності, продуктових наборах тощо.

Як повідомляється, питання надання соціальної допомоги постраждалим від надзвичайної ситуації в Луганській і Харківській областях перебувають на контролі Лазебної.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти вивели на бойове чергування в Чорне море два носії "Калібрів" - Сили оборони півдня

Інформатора воєнної розвідки РФ, який шпигував за артилерією ЗСУ, засуджено до 11 років в'язниці

Кабмін України затвердив порядок призначення та виплат допомоги дітям із ВІЛ

Зеленський із дружиною у Славутичі вшанували пам'ять ліквідаторів катастрофи на ЧАЕС

У Золотій Балці Херсонської області двоє постраждалих від атаки російського дрона - обладміністрація

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА