19:30 16.09.2020

Thomas Cook відновив продаж турів з Великої Британії онлайн

1 хв читати
Thomas Cook відновив продаж турів з Великої Британії онлайн

Британський туроператор Thomas Cook у середу почав продаж турів онлайн, після того як китайська Fosun купила збанкрутілу компанію за 11 млн фунтів стерлінгів, пише Financial Times.

Штат Thomas Cook тепер складає близько 50 людей у порівнянні з 21 тис. до банкрутства. Більшість топ-менеджерів, включно з CEO Аланом Френчем, є колишніми співробітниками Thomas Cook.

Оператором більшості рейсів, пропонованих Thomas Cook, спочатку буде easyJet. Туроператор концентруватиметься на продажі турів з Великої Британії в Італію, Грецію і Туреччину, що знаходяться в списку безпечних для подорожі країн, який складає британський уряд.

Якщо запуск продажів у Великій Британії виявиться успішним, компанія планує розширити бізнес на Бельгію і Нідерланди. Також, Thomas Cook бачить перспективи у Франції, де Fosun належить туристична Club Med.

"Ми готові нарощувати (пропозиції - ІФ) дуже швидко", - сказав Алан Френч.

Аналітик Redburn Алекс Брінгал зазначає, що банкрутство завдало "значної шкоди бренду, особливо у Великій Британії". Він вважає, що успіх Thomas Cook залежатиме від амбіцій Fosun, а також від відновлення турбізнесу в цілому.

Інвестиції в Thomas Cook важливі для Fosun, яка була найбільшим акціонером туроператора до оголошення його банкрутства у вересні 2019 року, в результаті якого британському уряду довелося повертати на батьківщину 150 тис. туристів.

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сирський дві доби провів на покровському та курахівському напрямках, ухвалив рішення щодо посилення оборони резервами

ДТЕК за тиждень відновив електропостачання у трьох областях для 112 тис. абонентів

На місці пожежі в Кропивницькому виявлено тіло одного загиблого - голова ОВА

Стано: Боррель проти участі представників ЄС у церемонії інавгурації Путіна

У Кропивницькому пожежа на підприємстві, інформація про постраждалих уточнюється - ДСНС

В Україні очікуються нічні заморозки на поверхні ґрунту

ГУР про скупчення РФ угруповання військ на північному напрямку: Все відомо, опрацьовуються необхідні дії та рішення з боку України

Фон дер Ляєн за підсумками зустрічі з Макроном і Цзіньпінем: Сподіваємося, що Китай використає свій вплив на Росію, щоб покласти край війні

У Києві станція метро "Поштова площа" працює у звичайному режимі, ризиків підтоплення немає - КМДА

ГУР про навчання РФ: Ядерний шантаж - стабільна практика режиму Путіна

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА