16:54 17.09.2020

Нардепа Юрченка допитали як підозрюваного, йому вручено клопотання про обрання запобіжного заходу - САП

2 хв читати
Нардепа Юрченка допитали як підозрюваного, йому вручено клопотання про обрання запобіжного заходу - САП

Народного депутата Олександра Юрченка в четвер допитали як підозрюваного, також йому було вручено клопотання про обрання запобіжного заходу.

Як повідомляє прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП), після вручення підозри народному депутату України його допитали як підозрюваного і вручили клопотання про обрання запобіжного заходу.

"Так, антикорупційні органи проситимуть суд взяти народного депутата під варту з можливістю внесення застави у розмірі 6,5 млн грн", - йдеться в повідомленні на сторінці у Facebook.

Зазначено, що про дату і час засідання з обрання запобіжного заходу буде повідомлено додатково.

Раніше прокурори САП повідомили про підозру в скоєнні злочину народному депутату Олександру Юрченку.

"17 вересня за дорученням генерального прокурора прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури повідомили про підозру народному депутату України", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в четвер в Офісі генпрокурора.

За даними слідства, народний обранець у завуальованій формі попросив надати йому через посередника неправомірну вигоду в сумі $13 тис. за внесення пропозицій до законопроекту і в подальшому $200 тис. для підкупу народних депутатів-членів Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг за голосування за подані ним пропозиції.

"Генеральний прокурор, за результатами вивчення матеріалів кримінального провадження, склав і підписав повідомлення про підозру народному депутату України - члену комітету ВР України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг в одержанні неправомірної вигоди у великому розмірі, а також у підбуренні до надання неправомірної вигоди службовій особі, вчиненому повторно, за попередньою змовою групою осіб (ч. 4 ст. 368, ч.4 ст. 27 ч. 4 ст. 369 КК України)", - розповіли в Офісі генпрокурора.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА