19:30 25.09.2020

У Львівській області припинили діяльність конвертаційного центру, через який провели 350 млн грн

1 хв читати

У Львівській області правоохоронці в рамках кримінального провадження за фактом ухилення від податків припинили діяльність "транзитно-конвертаційної" групи, повідомляє прес-служба Офісу генерального прокурора.

"За даними слідства, низка пов'язаних підприємств шляхом проведення імпортних операцій з придбання продовольчих товарів, формували податковий кредит, при цьому реалізовуючи їх за готівку без фактичного відображення в податковому та бухгалтерському обліку. Надалі, через підробку фінансово-господарської документації, відображалася "безтоварна" реалізація ввезеного і безпідставно формувався податковий кредит для "ризикових" суб'єктів господарської діяльності", - зазначається в повідомленні.

За попередніми оцінками, загальна сума "проконвертованих" коштів становить 350 млн грн.

В ході обшуків за місцями здійснення господарської діяльності зазначених суб'єктів були виявлені і вилучені оригінали первинних документів з "безтоварних" операцій, флеш-носії, чорнові записи, 30 печаток "ризикових" суб'єктів господарської діяльності, а також невраховані готівкові кошти загальною сумою в 2 млн 977 тис. грн.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА