15:38 01.10.2020

Зеленський: Про причини виникнення пожеж на Луганщині мають сказати правоохоронці

1 хв читати
Зеленський: Про причини виникнення пожеж на Луганщині мають сказати правоохоронці

Президент України Володимир Зеленський зазначає, що у зв'язку з пожежами в природних екосистемах Луганської області зареєстровано кримінальне провадження і правоохоронці мають надати інформацію про причини того, що сталося.

"Я з пострілами не поєднував би питання пожеж. Це перше. Зареєстровано кримінальне провадження через ці пожежі. Це була провокація чи якісь причини, через які сталися ці пожежі, я поки що не можу сказати. Мають сказати фахівці, правоохоронці", - сказав він на брифінгу в четвер у Рівненській області.

Зеленський зазначив, що це не перші пожежі, які, на жаль, відбуваються цього року в Луганській області. "Ви бачили, яка у нас кількість пожеж цього року? Це не найкращий рік для нашої країни з точки зору природних катаклізмів та інших трагедій", - зазначив він.

При цьому президент звернув увагу, що державні структури навчилися оперативно справлятися з усіма пожежами, не втрачаючи при цьому людей.

Він також наголосив, що розвиток інфраструктури, будівництво доріг дає змогу техніці доїхати до таких місць, де відбуваються пожежі, дуже швидко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА