22:20 04.10.2020

Поліцейський, який скоїв смертельну ДТП у Броварах, звільнений з органів внутрішніх справ

1 хв читати
Поліцейський, який скоїв смертельну ДТП у Броварах, звільнений з органів внутрішніх справ

Поліцейського, який скоїв смертельну ДТП в Броварах, звільнено з органів внутрішніх справ, повідомив глава Національної поліції України Ігор Клименко.

"За кермом автомобіля перебував дільничний офіцер Деснянського управління поліції. Поліцейського, який скоїв смертельну автопригоду, звільнено з органів внутрішніх справ. Його безпосередній керівник після проведення службового розслідування буде знятий з посади. Також ми всіляко сприятимемо представникам ДБР у розслідуванні причин і обставин аварії. Винуватець повинен понести справедливе покарання", - повідомив Клименко.

Смертельна ДТП за участі працівника поліції сталася в Броварах Київської області. Повідомлення про аварію надійшло в поліцію близько 17.50 у неділю.

"За попередніми даними, водій "Фольксвагена", перебуваючи за кермом у стані сп'яніння, на пішохідному переході збив двох жінок. Надалі він, проїхавши ще півсотні метрів, зіткнувся з деревом. В результаті ДТП постраждала від отриманих травм померла, ще одну жінку доставили в лікарню", - зазначили в поліції.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА