19:02 08.10.2020

Проти керівництва "Нафтогазу" порушили кримінальну справу - Коболєв

1 хв читати
Проти керівництва "Нафтогазу" порушили кримінальну справу - Коболєв

За фактом діяльності менеджменту НАК "Нафтогаз України" порушено кримінальне провадження, повідомив голова правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв "Громадському радіо".

"Справа стосується діяльності менеджменту компанії. Але важко розслідувати діяльність менеджменту без прізвища Коболєв. Вона побудована на обвинуваченнях у державній зраді. Коли її відкрито, я не знаю. Папери із цього приводу отримав сьогодні", - сказав Коболєв.

Він зазначив, що в компанії сприймають це як "дуже наполегливе запрошення до публічної дискусії".

"Ми готові це запрошення прийняти. Нам нічого приховувати. І щодо державного аудиту стосовно резерву боргів і з усіх інших питань ми абсолютно відкриті", - додав він.

Водночас Коболєв сказав, що він втратив лік кримінальним справам стосовно "Нафтогазу".

Раніше інтернет-видання "Економічна правда" повідомило про те, що Державна аудиторська служба направила матеріали ревізії НАК "Нафтогаз України" в Головне управління контррозвідки СБУ.

В акті ревізії, який було направлено СБУ, йдеться про "масштабні порушення, неефективні управлінські рішення та ризикові операції, які призвели або можуть призвести до втрат фінансових і матеріальних ресурсів на 176,190 млрд грн, зокрема фінансових порушень, які призвели до втрат - 75,486 млрд грн".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА