08:45 13.10.2020

Трамп заявив, що почувається прекрасно після перенесеного COVID-19

3 хв читати
Трамп заявив, що почувається прекрасно після перенесеного COVID-19

Президент США Дональд Трамп під час першого передвиборчого мітингу після перенесеного ним коронавірусу заявив, що почувається відмінно і розкритикував кандидата від Демократичної партії Джо Байдена.

"Зараз вони (лікарі - ІФ) говорять, що у мене імунітет. Я почуваюся таким сильним", - заявив Трамп під час виступу перед своїми прихильниками у Флориді.

"Я борюся за те, щоб ми знищили вірус, відновили економіку і врятували нашу країну від радикальних лівих", - сказав президент США.

За його словами, його суперник у передвиборчій гонці Байден у разі свого обрання буде перешкоджати економічному відновленню США і "продовжуватиме" пандемію.

"Байден зупинить наше відновлення, затримає випуск вакцини, продовжить пандемію і знищить економіку Флориди драконівським, ненауковим блокуванням", - заявив він.

Трамп укотре звинуватив Байдена в тому, що його контролюють "ліві екстремісти", і назвав колишнього віце-президента психічно непридатним для президентства.

"Він забув ім'я Мітта Ромні (сенатор-республіканець ІФ), він не знав, в якому він штаті", - зазначив президент США, говорячи про виступ Байдена.

Трамп зазначив, що у лідерів Росії, Китаю і КНДР - "на 100% гострий розум", а у Байдена ні. "У нього не 100%, не 80%, не 60%", - додав американський лідер. "У нього не залишилося сил. Якщо він переможе, країною будуть керувати ліві радикали", - заявив президент США.

Під час мітингу Трамп був без медичної маски, як і багато його прихильників.

Президент США виглядав енергійним протягом усього свого виступу, хоча він і був коротше, ніж звичайно.

Протягом останніх 10 днів Трамп був поза передвиборчою кампанією, оскільки лікувався від COVID-19.

Тести на COVID-19 президента США вже кілька днів поспіль показують негативні результати, повідомив його лікар Шон Конлі.

"У відповідь на ваш запит щодо недавніх тестів на COVID-19 президента я можу повідомити вам, що його тести протягом декількох останніх днів негативні", - йдеться в службовій записці Конлі прес-секретареві Білого дому Кейлі Макінані, опублікованій в її твіттері.

Лікар-куратор Трампа не надав оновленої інформації про те, які ліки Трамп, ймовірно, все ще приймає.

При цьому місцеві ЗМІ зазначають, що у президента була видна пов'язка на руці в суботу, коли він виступав перед прихильниками в Білому домі, а також у понеділок, коли він піднявся на борт свого літака для поїздки до Флориди. Це викликає припущення, що він все ще може отримувати внутрішньовенні ін'єкції.

Трамп був виписаний з військового госпіталю імені Волтера Ріда, де лікувався від COVID-19, тиждень назад.

Президент США збирається повернутися до активної передвиборчої кампанії: після Флориди у нього заплановані заходи в Пенсільванії, Айові та Північній Кароліні.

Водночас кілька великих медіаорганізацій США не дозволили своїм журналістам відправитися на передвиборчі заходи разом із Трампом через небезпеку зараження COVID-19, повідомляє The New York Times.

Разом із The New York Times, зазначає видання, їхати з президентом своїм журналістам заборонили The Wall Street Journal і The Washington Post. Крім того, виконання обов'язків журналістів прес-пулу в останні дні уникали співробітники газет BuzzFeed News, Politico і Hearst.

Зазначається, що це змусило Асоціацію кореспондентів Білого дому (WHCA) шукати інших журналістів для виконання обов'язків прес-пулу адміністрації президента.

"У репортерів Білого дому були побоювання щодо своєї безпеки і їм було некомфортно подорожувати з президентом у цей час", - заявила Елізабет Буміллер, глава вашингтонського бюро Times.

Стурбованість журналістів викликав той факт, що бортпровідники, агенти Секретної служби, а також співробітники Білого дому не носять маски на борту президентського літака. Крім того, багато хто з них повертаються на роботу раніше закінчення двотижневого карантину після зараження COVID-19 або можливого зараження.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

СБУ, ГУР і ССО організували атаку на енергоінфраструктуру РФ, вночі уражено об'єкти у 8 областях - джерело

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА