08:21 03.11.2020

На Київщині затримано "злодія в законі" на прізвисько "Магало"

1 хв читати
На Київщині затримано "злодія в законі" на прізвисько "Магало"

У Київській області в заміському будинку правоохоронці затримали "злодія в законі" на прізвисько "Магало" раніше засудженого за напад на родину підприємця, повідомили в Департаменті стратегічних розслідувань Національної поліції України.

"У суботу, 31 жовтня, "злодія в законі" на прізвисько "Магало" правоохоронці затримали в заміському будинку Київської області. Працівники Державної міграційної служби України щодо 46-річного уродженця Грузії склали адміністративний протокол за ст.203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення", - сказано в повідомленні на сайті відомства в понеділок.

Як наголошується, в липні 2020 рішенням суду "злодію в законі" було відмовлено в отриманні громадянства України. "Розуміючи, що законних підстав перебувати на території країни у нього немає і він може бути примусово виселений, вдавався до всіх можливих заходів конспірації, щоб не потрапити в поле зору поліцейських", - зазначили правоохоронці.

46-річний уродженець Грузії розміщений в пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства у Волинській області. Вирішується питання про його примусове видворення за межі України.

У поліції також нагадали, що затриманий має кримінальний досвід. Він і його подільник були засуджені за вчинення на території столичного регіону збройного нападу на родину підприємця, під час якого вони силою відібрали $ 150 тис.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА