20:15 14.11.2020

Ідея програми "Здорова Україна" в тому, що держава повинна забезпечити людині базовий "набір" для міцного здоров'я - Зеленський

2 хв читати
Ідея програми "Здорова Україна" в тому, що держава повинна забезпечити людині базовий "набір" для міцного здоров'я - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський пояснив, що ідея ініційованої ним програми "Здорова Україна" полягає в тому, що держава повинна забезпечити людині базовий "набір" для міцного здоров'я.

"Мною ініційовано розробку національної програми "Здорова Україна". Моя глобальна ідея досить проста: держава повинна забезпечити людині, скажімо так, базовий "набір" для міцного здоров'я. Набір - це не обов'язково тільки фізичні речі, це і корисні звички, профілактика, правильне харчування, активність. Це коли з дитинства українці долучені до спорту, і продовжують займатися ним усе життя. Не тоді, коли можуть купити абонемент у фітнес-клуб, а коли мають можливість бігати, кататися на велосипеді, плавати, займатися будь-якими тренуваннями. І це зручно - тому що поруч з будинком. І це модно, тому що так роблять усі", - сказав він у відеозверненні до українців у суботу, перейшовши на російську мову.

Зеленський вважає, що "Бути здоровим!" - це нове гасло, яке може об'єднати країну, тим більше за часів пандемії COVID-19.

"Це важливо в будь-якому куточку України. Тут не може бути спекуляцій. Складно уявити сварки або бійки політиків через те, що саме будувати: стадіон або басейн. Складно уявити спроби розколоти суспільство, коли одні говорять, що всім нам потрібно плавати брасом, а інші, що історичний шлях України плавати кролем. Одним словом, бути здоровим - бажання кожного з нас", - наголосив він.

Як повідомлялося, 10 листопада президент України Володимир Зеленський оголосив, що в зв'язку з несприятливою епідемічною ситуацією в світі ініціює розробку програми "Здорова нація", яка буде містити практичні рекомендації громадянам зі зміцнення здоров'я, профілактики захворювань і подолання їх наслідків.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Карандєєв анонсував будівництво безпечного фондосховища для українських музейних цінностей

У низці областей України в п'ятницю очікуються грози

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Зеленський назвав пріоритети в роботі РНБО

На Хмельниччині внаслідок атаки РФ пошкоджено 6 приватних будинків і дитячий табір, без постраждалих

Затримки в допомозі США Україні збільшують загрозу оперативного успіху РФ - ISW

"Укрзалізниця" продовжила маршрут Dnipro City Express до Синельникова

Сирський про потребу в "мобілізації 500 тис.": Після аудиту це число суттєво зменшено

Приїждже російське населення повинне буде виїхати з Криму й інших окупованих територій - Ташева

У суботу в Україні буде сухо, лише на сході вночі невеликий дощ, удень 16-21° тепла

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА