09:40 16.11.2020

Північнокорейський лідер з'явився на публіці вперше за 26 днів - агентство Ренхап

1 хв читати
Північнокорейський лідер з'явився на публіці вперше за 26 днів - агентство Ренхап

Північнокорейський лідер Ким Чен Ин головував на засіданні політбюро Трудової партії - це його перша поява на публіці за останні 26 днів, повідомляє південнокорейське агентство Ренхап.

Воно посилається на північнокорейське агентство ЦТАК, яке повідомило, що під час розширеного засідання політбюро в неділю Ким Чен Ин обговорив "COVID-19 і державну протиепідемічну ситуацію та уточнив завдання для партійної, військової й економічної сфер щодо подальшого посилення надзвичайного протиепідемічного фронту".

Північнокорейський лідер також наголосив на "необхідності тримати високу бойову готовність, будувати щільну блокувальну стіну і ще більше активізувати протиепідемічну роботу, усвідомлюючи відповідальність за безпеку держави та благополуччя народу", додали в ЦТАК.

У свою чергу Ренхап зазначило, що це перша поява північнокорейського лідера на публіці з 21 жовтня. Тоді він відвідував кладовище в Пхенан-Намдо, де вшанував пам'ять загиблих китайських солдатів, що брали участь у Корейській війні 1950-1953 років.

КНДР заявляє, що в країні немає жодного зафіксованого випадку зараження COVID-19, проте залишається в стані підвищеної готовності з початку цього року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Миколаєві під час гасіння пожежі постраждало 5 рятувальників

Україна розпочала переговори про укладання угоди з безпеки з Португалією

Чоловіки мобілізаційного віку матимуть змогу отримати паспорт громадянина України або паспорт для виїзду за кордон лише на території країни

США таємно поставили Україні ракети ATACMS, українські сили вперше застосували їх минулого тижня

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА