19:33 24.11.2020

Помер поранений снайпером під Авдіївкою український військовий

1 хв читати
Помер поранений снайпером під Авдіївкою український військовий

Український військовослужбовець, який дістав поранення у вівторок біля м. Авдіївка Донецької області від кулі снайпера російських найманців, помер, незважаючи на оперативно надану медичну допомогу, повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у Facebook у вівторок.

"Унаслідок пострілу ворожого снайпера отримав вогнепальне поранення військовослужбовець об’єднаних сил. Терміново для надання медичної допомоги важкопораненого українського захисника було доправлено до лікувального закладу, де за його життя боролися військові лікарі. На жаль, проведені невідкладні реанімаційні заходи не дали результатів. Урятувати життя воїна не вдалося. Командування об’єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого", - йдеться в повідомленні.

За даними штабу, всього 24 листопада з початку доби станом на 17:00 було зафіксовано два порушення домовленостей про припинення вогню на Донбасі. Крім Авдіївки, де працював снайпер, російсько-окупаційні війська відкрили вогонь з гранатомета і стрілецької зброї біля сел. Шуми Торецької міськради Донецької області.

"Про зухвалі і підступні дії збройних формувань РФ і її найманців негайно були повідомлені представники ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін", - йдеться в повідомленні.

Крім того, у вівторок уздовж лінії розмежування сторін сапери ДСНС розмінували понад 3 га території та передали на знищення 99 вибухонебезпечних предметів.

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА