11:39 29.11.2020

В Оболонському районі Києва біля громадської приймальні лідера однієї з політпартій стався вибух гранати - поліція

1 хв читати
В Оболонському районі Києва біля громадської приймальні лідера однієї з політпартій стався вибух гранати - поліція

В Оболонському районі Києва біля громадської приймальні лідера однієї з політичних партій стався вибух ймовірно гранати, внаслідок цього ніхто не постраждав, правоохоронці встановлюють обставини події, повідомив відділ комунікації Національної поліції Києва.

"Сьогодні вночі до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про ймовірний вибух біля одного з приміщень на вул.Зої Гайдай. На місці події правоохоронці встановили,що біля громадської приймальні лідера однієї з політичних партій стався вибух гранати. Постраждалих немає. Унаслідок вибуху частково пошкоджено паркан і двері будинку", - йдеться в повідомленні у Фейсбуці.

Як розповів начальник Оболонського управління поліції Євген Худяков, правоохоронці на місці події провели першочергові слідчі дії

"Вибухотехніки виявили деформовані металеві фрагменти, залишки імовірно від гранати, які вилучили та направили на проведення відповідних експертиз. Зараз правоохоронці проводять комплекс слідчих і розшукових дій, спрямованих на встановлення всіх обставин цієї події та осіб, причетних до неї", - розповів Худяков.

Зібрані відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчий відділ Оболонського управління поліції розпочав два кримінальні провадження: за ч.4 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА