20:17 01.12.2020

СБУ провела обшуки в Івано-Франківській філії "Суспільного", затримали менеджера

2 хв читати
СБУ провела обшуки в Івано-Франківській філії "Суспільного", затримали менеджера

В Івано-Франківській філії "Суспільного" співробітники Служби безпеки України у вівторок, 1 грудня, провели обшуки, затримано менеджера, повідомляє прес-служба мовця.

"За інформацією слідчих, менеджерці філії готується оголошення підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Якщо неправомірні дії співробітника філії буде підтверджено, "Суспільне" ухвалить відповідні заходи щодо винних осіб. Суспільний мовник не толерує порушення закону будь-ким", - зазначено в заяві на сайті "Супільного".

Зазначається, що "Суспільне" очікує об'єктивного, законного розслідування з боку правоохоронних органів і готове сприяти слідству.

"Водночас важливо, щоб розслідування відбувалося прозоро та не мало ознак будь-якого тиску на компанію. "Суспільному" не байдужа доля його співробітників. Як і у будь-якій цивілізованій країні, ми сповідуємо презумпцію невинуватості, допоки не доведено зворотне", - йдеться в заяві.

У свою чергу СБУ на сторінці у Facebook повідомила про викриття на вимаганні хабарів менеджера Івано-Франківської філії телеканалу, який частково перебуває в державній власності.

"За оперативними даними, менеджерка регіональної філії систематично вимагала від підлеглих працівників хабарі за призначення щомісячних премій та надбавок до заробітної плати. У ході досудового розслідування співробітники спецслужби задокументували восени поточного року факт отримання від підлеглих неправомірної вигоди.

Для припинення протиправної діяльності, менеджера затримано на гарячому після отримання чергового хабара у службовому кабінеті", - зазначено в повідомленні.

У відомстві додали, що готується оголошення підозри в скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні слідчі дії.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА