11:46 03.12.2020

"Нова пошта" передала медзакладам Полтавщини та БФ "Свої" 150 кисневих концентраторів

2 хв читати
"Нова пошта" передала медзакладам Полтавщини та БФ "Свої" 150 кисневих концентраторів

Група компаній "Нова пошта" передала лікарням Полтавської області й благодійному фонду "Свої" 150 кисневих концентраторів на суму 10 млн грн.

"Розуміючи гостру нестачу в лікарнях кисневого устаткування, яке є життєво необхідним для хворих із важкою формою пневмонії, "Нова пошта" ухвалила рішення про виділення 10 млн грн на закупівлю 150 кисневих концентраторів. 100 апаратів передали трьом полтавським лікарням: 30 апаратів отримала лікарня №3, 50 - лікарня №4 і ще 20 - лікарня №5. Ще 50 кисневих концентраторів передано БФ "Свої" Лесі Литвинової", - повідомила компанія в середу увечері.

БФ "Свої" надаватиме в тимчасове користування апарати хворим із низькою сатурацією, які найбільше потребують допомоги. Концентратори доставлятимуть хворим "Новою поштою" безоплатно, як і всі гуманітарні вантажі.

"Є хворі, які не можуть потрапити до лікарні в принципі. Це люди, що прикуті хворобою до ліжка. Вони лікуються під наглядом сімейного лікаря, й ми забезпечуємо їх киснем. Є хворі, які очікують на госпіталізацію, і вони теж отримують кисень під наглядом сімейного лікаря. Є люди, які виписуються з лікарні із низькою сатурацією, і киснева підтримка їм знадобиться протягом багатьох місяців або навіть всього життя. Завдяки цій підтримці компанії ми зможемо надати більше допомоги тим, кому вкрай потрібні кисневі концентратори", - пояснила директор БФ "Свої" Леся Литвинова.

Як зазначила співзасновник "Нової пошти" Інна Поперешнюк, друга хвиля пандемії коронавірусу щодня набуває все більших масштабів, тому великий бізнес не може залишатися осторонь.

"Вірус поширюється дуже швидко і ми розуміємо, що лише спільними зусиллями та всебічною допомогою медичним працівникам можна мінімізувати наслідки пандемії. З перших днів карантину "Нова пошта" приєдналася до протистояння з COVID-19. Ми робили й надалі робитимемо все від нас залежне, щоб "озброїти" наших лікарів сучасним обладнанням, від якого залежить життя хворих українців", - наголосила Поперешнюк.

Як повідомлялося, "Нова пошта" 15 березня 2020 року ухвалила рішення щодо виділення 25 млн грн на закупівлю необхідного медичного обладнання для боротьби з вірусом. Уже 18 березня регіональні лікарні отримали першу партію гуманітарної допомоги - рентгенографічні апарати і УЗД-сканери, біохімічні автоматичні аналізатори, апарати для проведення мембранного плазмаферезу і штучного дихання тощо.

Джерело: https://novaposhta.ua/news/rubric/2/id/8023

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поки що немає жодного підтвердження, що РФ насправді має намір завдати ударів по лікарнях у Києві - військова адміністрація

На Набережному шосе в Києві 27 квітня короткочасно обмежать рух транспорту - КМДА

Окупанти вивели на бойове чергування в Чорне море два носії "Калібрів" - Сили оборони півдня

Інформатора воєнної розвідки РФ, який шпигував за артилерією ЗСУ, засуджено до 11 років в'язниці

Кабмін України затвердив порядок призначення та виплат допомоги дітям із ВІЛ

Зеленський із дружиною у Славутичі вшанували пам'ять ліквідаторів катастрофи на ЧАЕС

У Золотій Балці Херсонської області двоє постраждалих від атаки російського дрона - обладміністрація

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА