15:20 03.12.2020

"Укроборонпром" повідомив про обшуки СБУ у зв'язку з виконанням зовнішньоекономічних контрактів

1 хв читати
"Укроборонпром" повідомив про обшуки СБУ у зв'язку з виконанням зовнішньоекономічних контрактів

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) проводять у четвер обшуки в приміщеннях державного концерну "Укроборонпром" і компанії "Укрспецекспорт", яка є учасником концерну, повідомляється на сторінці "Укроборонпрому" у Facebook.

"Обшуки пов’язані з виконанням зовнішньоекономічних контрактів і проводяться на підставі ухвали слідчого судді Шевченківського районного суду м. Києва. "Укроборонпром" та "Укрспецекспорт" забезпечують максимальне сприяння правоохоронцям і надають усю інформацію та документи в рамках ухвали суду. Обидві установи працюють у штатному режимі", - йдеться говориться в повідомленні.

Як повідомлялося, 3 грудня президент України Володимир Зеленський призначив колишнього голову Херсонської обласної державної адміністрації Юрія Гусєва директором державного концерну "Укроборонпром". Гусєв після призначення розповів про плани ліквідації "Укроборонпрому" вже в 2021 році та підтримав озвучену раніше концепцію трансформації "Укроборонпрому" в холдинги під двома зонтичними холдингами - "Оборонні системи України" й "Аерокосмічні системи".

Держконцерн з 30 серпня 2019 року по 6 жовтня 2020 року очолював екс-міністр економічного розвитку України Айварас Абромавичус. Після його звільнення виконувачем обов'язків гендиректора держконцерну став Ігор Фоменко, котрий обіймав посаду заступника гендиректора з виробництва "Укроборонпрому".

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА