07:22 12.12.2020

ВАКС обрав запобіжний захід підозрюваним у наданні хабара голові Держгеокадастру

1 хв читати
ВАКС обрав запобіжний захід підозрюваним у наданні хабара голові Держгеокадастру

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) обрав запобіжний захід одному з керівників територіального управління Держгеокадастру і особі-посереднику, підозрюваних у наданні хабара очільнику Держгеокадастру, повідомляє прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП).

"11 грудня 2020 за клопотанням детективів НАБУ, узгоджених прокурором САП, Вищий антикорупційний суд обрав заходи одному з керівників територіального управління Держгеокадастру і особі-посереднику, підозрюваних у наданні неправомірної вигоди Голові Держгеокадастру", - сказано в повідомленні на сторінці САП у п'ятницю.

В інформації зазначається, що слідчий суддя ВАКС застосував до чиновника територіального управління Держгеокадастру запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 45 днів (до 22 січня 2021) з альтернативою внесення 735,7 тис. грн застави.

Його спільникові суд обрав запобіжний у вигляді утримання під вартою строком на 2 місяці з можливістю внесення 1 681,6 тис. грн застави. Термін дії запобіжного заходу - до 6 лютого 2021.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА