07:22 14.12.2020

В Естонії вводяться додаткові заходи щодо обмеження поширення коронавірусу

2 хв читати
В Естонії вводяться додаткові заходи щодо обмеження поширення коронавірусу

В Естонії, починаючи з понеділка, вводяться додаткові заходи щодо обмеження поширення коронавірусу.

Як повідомили "Інтерфаксу" в прес-службі уряду, "в усій Естонії з 14 грудня закриваються всі навчальні заклади: загальноосвітні школи, професійні училища, прикладні навчальні заклади і університети. У майбутньому 2021 році навчальна робота продовжиться в звичайному порядку, якщо уряд не вирішить інакше".

Навчальні заклади можуть використовувати дистанційну форму навчання. Із застосуванням запобіжних заходів, дозволено проводити персональні консультації, олімпіади, практику і іспити. Продовжать роботу дитячі сади і центри з догляду за дітьми.

З 14 грудня і до 4 січня припиняється діяльність за інтересами, освіта за інтересами і заняття спортом, як для молоді, так і для дорослих. Дозволені тільки індивідуальні і дистанційні заняття, а також індивідуальні заняття спортом під відкритим небом.

На місцях буде посилений нагляд за дотриманням обов'язку бути в самоізоляції, особливо щодо прибулих з-за кордону. Випадки перетину кордону зводяться до мінімуму.

На північному сході, де ситуація з коронавірусом найбільш гостра, на три тижні закриваються всі розважальні заклади і припиняється діяльність з організації дозвілля, заборонені також усі публічні заходи. Закриваються кінотеатри, театри, концертні майданчики, музеї і виставкові приміщення, точки громадського харчування, спортивні клуби, басейни, СПА та підприємства, що пропонують послуги з розміщення (готелі тощо). Обмеження діють як у приміщеннях, так і поза ними.

Уряд виробить додаткові механізми грошової компенсації для сфер, які найбільше постраждають у результаті введення додаткових обмежень.

За даними департаменту здоров'я, станом на неділю, в Естонії на 1,3 млн жителів припадає 18 055 інфікованих коронавірусом. У лікарнях перебуває 268 пацієнтів, 17 з яких на штучному вентилюванні легенів. Померли 140 осіб, видужали 9 860 хворих. Кумулятивна захворюваність за останні 14 днів на 100 000 людей становить 452,08 випадку.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА