07:48 20.12.2020

Правоохоронці розслідують потрійне вбивство в Слов'янську

2 хв читати
Правоохоронці розслідують потрійне вбивство в Слов'янську

Поліцейські Донецької області розслідують потрійне вбивство в місті Слов'янськ Донецької області, повідомлення про яке надійшло в суботу, повідомила прес-служба Національної поліції області.

"Сьогодні працівник комунальної служби повідомив в поліцію, що біля гаража виявив тіло 56-річного чоловіка. Під час оперативних заходів поліцейські встановили особу загиблого, а також виявили тіла ще двох загиблих - співмешканки чоловіка і його матері. Відкрито кримінальне провадження, поліцейські перевіряють усі версії вчинення злочину", - зазначено в повідомленні.

За інформацією поліції, їм надійшло повідомлення про те, що в Слов'янську на вулиці Бульварна виявлено тіло чоловіка. На місце події прибула слідчо-оперативна група Слов'янського відділу поліції, кінологи, співробітники криміналістичної лабораторії та керівництво поліції області.

"Встановивши особу загиблого і місце його проживання, поліцейські виявили тіла ще двох жінок - 1966 і 1940 років народження. На тілах усіх трьох осіб - сліди насильницької смерті. На розшук злочинців піднятий весь особовий склад місцевої поліції. Територію обстежують кінологи зі службовими собаками. Розгорнуто оперативний штаб, до якого входять співробітники управління карного розшуку і слідчого управління обласного главку, а також прокуратури області", - додали в поліції.

Правоохоронці розпочали операцію з розшуку і затримання зловмисників, тривають слідчо-оперативні заходи.

За фактом порушено кримінальне провадження за п. 1 ч.2 ст.115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України. Зараз перевіряються всі версії скоєння злочину.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА