14:33 21.12.2020

Татаров відвідав НАБУ

2 хв читати
Татаров відвідав НАБУ

Заступник керівника Офісу президента України Олег Татаров прийшов до Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) в понеділок.

Після того, як він вийшов із будівлі бюро, він дав брифінг для журналістів.

Під час спілкування з представниками ЗМІ Татаров повідомив, що отримав документи в НАБУ у своїй справі.

"Дізнався, як і ви, з преси, що є певне розслідування. Найближчим часом доведу, що це фейк, а не розслідування, і покажу всьому суспільству, що дії, які здійснювалися проти мене, є недостатньо легітимними", - сказав заступник глави Офісу президента.

Відповідаючи на запитання про те, коли йому було вручено підозру, Татаров сказав: "Мене ніхто не викликав (для процесуальних дій - ІФ), я не знаю, що вони робили (антикорупційні органи минулої п'ятниці – ІФ). Відразу, тільки-но я дізнався, що вони хочуть провести процесуальні дії, мій адвокат розмістив повідомлення, що ми готові прибути в будь-який час у будь-яке місце для проведення процесуальних дій... Я отримав документи 30 хвилин тому".

При цьому він додав, що продовжує виконувати свої повноваження у звичайному режимі, проте повідомив, що "ініціював передання обов'язків іншому співробітникові офісу президента, щоб уникнути маніпуляцій, що я нібито можу чинити тиск на правоохоронні органи та використовувати своє становище".

Як повідомлялося, детективи НАБУ повідомили про підозру Татарову, якому інкримінується надання неправомірної вигоди групою осіб із забезпечення видачі недостовірного письмового висновку судового експерта (ч.3 ст.369 КК України) у рамках розслідування справи про привласнення майна Національної гвардії України. Татаров відреагував на це заявою, що доведе свою невинуватість.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА