13:20 24.12.2020

Татаров упевнений, що доведе безпідставність висунених проти нього обвинувачень і продовжить свою роботу на посаді

2 хв читати
Татаров упевнений, що доведе безпідставність висунених проти нього обвинувачень і продовжить свою роботу на посаді

Заступник глави Офісу президента України Олег Татаров знову заявляє, що кримінальне переслідування стосовно нього є політичною помстою з боку НАБУ, впевнений, що доведе безпідставність висунених обвинувачень і продовжить свою роботу на посаді.

"Це політична помста за мою позицію про необхідність збереження ефективних правоохоронних органів нашої держави... Не всі правоохоронні органи цього хочуть, вони керуються якимись іншими інтересами й незрозуміло ким управляються... Я вже писав про НАБУ і (директора НАБУ Артема - ІФ) Ситника й казав, що Ситник не може бути керівником НАБУ... Суд визнав його корупціонером, його ім'я внесено до Реєстру корупціонерів", - сказав Татаров журналістам перед засіданням ВАКС щодо обрання йому запобіжного заходу.

Він також зазначив, що працює на посаді заступника глави ОПУ, його не звільняли. "Щоб не було конфлікту інтересів, було ухвалено рішення, щоб я не комунікував із правоохоронними органами, зокрема з Генпрокуратурою і НАБУ", - сказав Татаров, уточнюючи зміну своїх повноважень через розслідування справи.

Він нагадав, що в підозрі "йдеться про знижку на паркінг в одному з житлових комплексів". "Я до цього взагалі ніякого стосунку мені маю... Я вже два тижні прошу... опублікуйте докази моєї причетності до якого-небудь правопорушення, результат нульовий", - сказав заступник глави ОПУ.

При цьому Татаров додав, що наполягатиме на необхідності судового розгляду - "щоб суд дав належну оцінку всім матеріалам, які надав орган досудового розслідування".

Він також заявив, що не існує листування між ним і керівником експертного центру, й утримався від коментарів щодо показань Микитася.

"Думаю, що я доведу, що можу ефективно працювати (на посаді заступника глави ОП - ІФ)", - додав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА