18:57 09.01.2021

Поліція встановлює причини вибуху на магістральному газопроводі в Полтавській області

1 хв читати
Поліція встановлює причини вибуху на магістральному газопроводі в Полтавській області

Правоохоронці встановлюють причини вибуху на магістральному газопроводі в Лубенському районі Полтавської області, інформація про постраждалих відсутня, повідомляє відділ комунікації поліції Полтавської області.

"До поліції Лубенського району 9 січня, близько 16.00, надійшло повідомлення від жительки м.Лубни, що поблизу с. Єнківці стався вибух на газопроводі", – йдеться в повідомленні на сайті поліції області.

Так, попередньо встановлено, що неподалік с. Єнківці на відстані близько трьох кілометрів серед поля спостерігається горіння на місці, де залягає газопровід високого тиску.

"Про наявність постраждалих інформація відсутня. Поліція охороняє периметр пожежі, щоб ніхто із цивільних не потрапив в небезпечну зону і не постраждав", – йдеться в повідомленні.

Обставини події з'ясовуються.

Як повідомлялося, за інформацією Державної служби з надзвичайних ситуацій України, в Лубенському районі Полтавської області сталася розгерметизація газопроводу, внаслідок чого виникла пожежа, за попередніми даними, жертв і постраждалих немає.

"Оператор ГТС України" повідомив, що аварія, яка сталася о 15:50 суботи на ділянці магістрального газопроводу "Уренгой-Помари-Ужгород" біля м.Лубни, не вплинула на транзит природного газу до Європи.

ОГТСУ повідомило про інцидент Нацполіцію, СБУ та ДСНС. Розслідування встановить ймовірні причини аварійної ситуації, зокрема можливість диверсії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА