11:16 12.01.2021

Поліція розпочала опрацювання північних районів Рівненщини для протидії незаконному видобутку бурштину - МВС

1 хв читати
Поліція розпочала опрацювання північних районів Рівненщини для протидії незаконному видобутку бурштину - МВС

У вівторок, 12 січня, в Рівненській області розпочалося масштабне поліцейське опрацювання північних районів області для протидії незаконному видобутку бурштину, повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

"До проведення рейдів залучені придані сили поліції Рівненщини, зокрема бійці роти поліції особливого призначення, спецпризначенці КОРДу, працівники підрозділу тактико-оперативного реагування Управління патрульної поліції в Рівненській області, оперативного штабу та військовослужбовці Нацгвардії", - зазначено в повідомленні.

Для виявлення і припинення нелегального видобутку бурштину у важкодоступних місцях також задіяно майже 20 одиниць спецтехніки.

"Чинним законодавством передбачено процедуру отримання спецдозволів для легального видобутку бурштину-сирцю. Тож наша основна мета - відновити порядок та законність у поліських районах, адже кожен громадянин має гарантоване право на чесну працю", - заявив начальник поліції Рівненської області Олексій Камишанський.

Заступник начальника поліції Рівненської області Руслан Стрельбіцький уточнив, що наразі в поліції достатньо сил і засобів, щоб не допустити масових заворушень та правопорушень із боку місцевого населення на території північних районів Рівненської області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА