14:41 12.01.2021

Чорногорія скасувала довідки на коронавірус для прибулих до країни

1 хв читати
Чорногорія скасувала довідки на коронавірус для прибулих до країни

Влада Чорногорії дозволила іноземним громадянам відвідувати республіку без довідки з негативним результатом ПЛР-тесту на коронавірус, повідомляє портал N1 із посиланням на міністра охорони здоров'я країни Олену Боровинич-Божович.

"В'їзд до Чорногорії дозволено без обов'язкового тестування на коронавірус", - заявила вона, зазначивши, що епідеміологічна ситуація в країні значно покращилася.

"Нині лікарні заповнені на 57,3% хворими на ковід, раніше це були 67%", - пояснила міністр.

Як зазначає портал, також ухвалено рішення відновити міжміське сполучення в країні. Водночас, за словами Боровинич-Божович, святкування Нового року за старим стилем на вулиці та в закладах заборонено. Кафе і ресторани працюватимуть з 7:00 і до 20:00, жива музика заборонена.

Чорногорія 22 грудня вела низку обмежень, зокрема тести на коронавірус на новорічні свята. Іноземним туристам для в'їзду потрібні були негативні ПЛР-тести на коронавірус, зроблені не раніше, ніж за 72 години до поїздки. В іншому разі їм загрожував 14-денний карантин (на його шостий день можна зробити тест і завершити самоізоляцію раніше). Також у Чорногорії діяла комендантська година з 22:00 до 5:00.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА